Tiedättekö, kun on päiviä, että olis vain pitäny olla olla tekemättä yhtikäs mitään. Päiviä, jolloin kaikki menee penkin alle, teit mitä hyvänsä. Nyt voisi kyllä sanoa, että yö ei täs huushollis menny ihan nappiin, ei todellakaan.

Ensinkin poikien nukuttaminen! Huh-huh mikä show taas. (Miten teillä menee 4v ja 2,5v nukkumaan?) Kun ne vihdoin ja viimmein nukahti, niin Peetu heräs puoli kymmenen aikoihin illalla ja yskiä louskutti. Jipii, laryngiitti! Täälä Kannuksessa Tk:n päivystys menee kymmeneltä kiinni, joten kiireen vilkkaa vaatteet niskaan ja spiiralle. Noh, löytyi Peetulta myös korvatulehdus oikeasta korvasta. Sieltä kun kotiuduttiin joskus vähä kymmenen jälkeen, niin Leevillä oli sama juttu! Vähä aikaa piti kerätä ajatuksia, että voiko tää olla totta. Janne oli jo antanu ventolinen ja se tuntuikin Leevin oloa vähän helpottavan. Yhentoista jälkeen kuitenkin piti lähteä Leevinkin kans spiiralle. Tällä kertaa vain joutui lähteen Kokkolaan asti. Kaksi kertaa spiiralla yön aikana, ihan hyvä saldo. ;)

Onneksi lääkäri kirjoitti Peetun takia sairaslomaa loppuviikon, eipä noista kumpikaan hoitokunnossa olis ollutkaan. Kyllä on ollut päiväkin sellainen että oksat pois... Kitinää, kärtyämistä, kiukuttelua. Huoh! Kyllähän se nyt ymmärtää kun on huono olo, mutta kyllä iltapäivästä alkoi tuntuun, että on päivä lasten kans täynnä. Nyt onneksi kumpainenkin nukkuu ja peukut ja varpaat on pystyssä ettei tarvihtis spiiralle yöllä lähteä.

Tää nyt oli tällainen tylsä kuvaton postaus, mutta ei oikein ole enää virtaa.

Laitan vielä tännekin:

Jos sinulla sattuu olemaan vaaleanpunaista Dropsin alpakkaa jotain jämä kerää, niin malttaisitko luopua? Mä oon Fifi kolmosta siitä tehnyt. Mulla ko lankaa oli 3 kerää ja ajattelin että käytän sen kaiken huiviin. No juu, käytöinkin, mutta jäi vielä uupumaan kaksi kierrosta reunusta ja päättely! Korvaan kyllä langan ja kulut!