Aikaa on kulunut melkoisesti edellisestä kirjoituksesta. Töitten jälkeen illat on niin kamalan lyhyet, ettei sitä paljon malta tämän tietokoneen edessä istua. Mutta jos edes silloin tällöin muistaisi / jaksaisi / ehtisi kirjoitella.

Käsityörintamalla on aika hiljaista. Tai edistystä kyllä tapahtuu, mutta niin kovin hitaasti. Quick & Easy lehden mukana olleen Popcorn nallen sain valmiiksi. ;) Mun mielestä tosi söpö! Vähän käsitöitä hidasti myös luku innostukseni. Kirjakerhosta tuli jokin aika sitten kuukauden kirjana Torey Haydenin Hiljaisuuden lapset. Tosi hyvä kirja!! Tykkään muutenkin tosi paljon Haydenin kirjoista. Olen lukenut kaikki! :)

Nyt olen taas innostunut tekemään kastetaulua Leeville. Sain taulu kitin lahjaksi kaveriltani ja aloitin sitä jo silloin, mutta jostain syystä jäi sitten keskeneräisenä kaappiin. Nyt sen sieltä kaivoin esille ja päätin että sen teen nyt valmiiksi ennen kuin aloitan uutta. Muutenkin tuo keskeneräisten ristipistojuttujen kasa vain kasvaa kasvamistaan. Olis pakko alkaa sitä kasaa vähän saattamaan valmiiksikin asti. Ja Jannelle yksi neule on ollut jo pari vuotta kesken... Mutta eikös sitä sanota, että hiljaa hyvä tulee?! :)

Leevi juntturoi, pakko mennä! ;)