Kauan sitten on valmistunut Leeville tupsupipo.

1105295.jpg

Malli: Omasta päästä

Lanka: Novitan karuselli

Langan menekki: 66g

puikot: 6,5mm

Viime perjantaina oltiin Kannuksen joulunavajaisissa. Moikattiin joulupukkia, juotiin glögiä ja syötiin pipareita ja vietettiin hauskaa perjantai iltaa ulkosalla. Vähän myöhemmin oli vielä ilotulitus. Lapset tykkäs kovasti!

1105302.jpg

Leevi suostui jopa kättelemään joulupukkia, mutta Peetu meni vain mun tai Jannen selän taa piiloon, ujostutti kuulemma. ;)

Viime sunnuntaina Janne otti pojat mukaansa ja lähti käymään niitten kans mummolassa. Minä sian rauhassa levittää askartelu tarvikkeet pöydälle ja sainhan mä muutaman joulukortin askarreltua.

1105293.jpg

Korttien sisäpuolella on meikäläisen harakanvarpailla kirjoitettuna erilaisia joulurunoja.

Torstaina olis tarkoitus juhlia Leevin 3vee synttäreitä. Ja niihin olen sitten yrittänyt jotain leipoa. Ettei leipominen menis ihan turhan helpoksi, asetin itselleni tavoitteen, että Leeville pitää olla samanlaista tarjottavaa kuin kaikille muillekin. Leevillähän on liuta ruoka-aina allergioita. Eniten haastetta tuohon leipomiseen tulee siitä, että Leeville pitää olla munatonta ja gluteenitonta. Munaton ja gluteeniton kakkupohja oli kyllä iso yllätys. Se jopa kohos uunis, ajattelin ja kuvittelin, että siitä tulis sellainen tiivis lätty, mutta aika kuohkea siitä tuli ja ihan hyvän makuinenkin jopa! Jes! Mutta kyllä mä silti toivon, että nuo allergiat jo ihan pian häipyis tai edes vähenis Leevillä. Ja nyt viä vaikuttais, että tästä talvesta ei tule kovin helppo Leevin ihon kans. Leevihän on myös atoopikko. Viime talvi oli helppo, mutta nyt vaikuttais ihan joltain muulta. Kunhan ei niin pahaksi menis kuin se oli sílloin kun Leevi syntyi. iho oli ihan kauttaaltaan rikki ja pahimmillaan vaatteet joutui liottamaan irti kun olivat tarttuneet kiinni koska ihottumaa oli niin paljon ja ihosta tihkui nesteitä. Johan oli Leevi pikkuinen silloin kipeä. Silloin kyllä tuntui tosi pahalta itsestäkin ja usein sitten Leevin kans yhdessä itkettiin kun liotettiin vaatteita irti ja rasvailtiin ihoa.

Sny on sitten meikälaisenkin kohdalla loppunut täysin. Minä lähettelin paketteja KaraMellille. Enhän minä muistanut paketteja kuvata, mutta linkitän ne tähän.

Elokuun paketissa lähetin 3 kerää Regia Bamboo lankaa, bambuiset sukkapuikot, mehiläisvaha enkelin, kirjanmerkin, kattilavahdin, mietelause kirjan ja suklaata.

Syyskuussa lähetin ensin alku kuusta itse tekemiäni silmukkamerkkejä pullopostina  ja vielä loppukuusta Socks Socks Socks kirjan, kynttilöitä, servettejä, suklaata ja heijastin kortin.

Lokakuussa lähetin kaksi vyyhtiä Lorna's Lace sukkalankaa, chibin, ääriviiva tarroja, servettejä ja namia.

Marraskuussa  lähetin vyyhdin kamenaa, vyyhdin merinosilkkiä, addin kullatut pyöröt, addin puikkonalleja, kynttilöitä, jouluisen lumiukko koristeen, suklaata ja piparimuotin.

Sny oli jälleen kerran aiva loistava juttu! oli ihana lähettää ja ihana saada paketteja! Ihan varmasti olen taas mukana kun seuraava kierros lähtee. Vähän kyllä kiinnostaisi osallistua siihen ulkomaiseen salaiseen neuleystävä juttuun. Onkohan siitä milloin alkamassa seuraava kierros?!