Ajattelin yrittää parantaa tapani ja päivittää blogiani vähän useammin kuin on tähän asti tullut tehtyä. Tiiä mihin tuo aika menee kun ei ikinä ehdi kuin iltamyöhään tietokoneelle ja sitten ei enää jaksa alkaa kirjoittamaan mitään. Lapset, ne lepset. Helppo laittaa lasten syyksi kaikki... Vaikka osittain on varmasti myös ihan omaa laiskuuttakin. :)

Hanna G Kiva tavata toinenkin entinen Jalasjärvinen!! Saanko olla utelias ja kysäistä, että milloin olet Jalasjärvellä asunut / pois muuttanut? Itse muutin pois -96 kun aloitin koulun Ylivieskassa. Mietin vain, että mahdetaanko tuntea / tietää toisemme... ;)

Perjantaina tuli pikkuveli Teemu ja tyttöystävänsä Suvi meille yöksi. Oli oikein mukavaa kun olivat yötä. Vähän vaihtelua tavalliseen arkeen. Ja Peetu ainakin oli oikein tyytyväinen. Peetu tykkää Suvin kanssa touhuta. Suvi on yksi niistä harvoista "vieraista" ihmisistä, joiden syliin menee ja jossa on kauemmin kuin sekunnin. Toinen on Paappa! Vaikka musta kyllä tuntuu, että Suvi on niitä ihmisiä, joista kaikki lapset tykkää! :)

Lauantai "aamulla" lähdettiin siskon lasten Jeren 4vee synttäreille ja Jennan nimppareille! Sielläkin oli oikein hauska käydä. Saatiin systerin kanssa käsityökuulumisetkin ajantasalle! Minna Kiitos viimeisestä! Ja tulkaa pian käymään! :)

Leevin alias Jullen kuulumisia. Leevi nousee seisomaan, on itseasiassa noussut jo kohta kuukauden päivät seisomaan. Muutamia askelia ottaa tukea vasten. Välillä päästää molemmat kädet tuesta irti ja huojuu siinä sitten aikansa kunnes joko kaatuu tai ottaa tuesta uudestaan kiinni. Välillä kovasti tympii kun ei tahdo ihan joka paikkaan päästä isoveikan perässä tai jos ei matka etene tarpeeksi vauhdikkaasti pikkuisen mielestä. Pää tosiaankin on kovilla. Vähän väliä pää johonkin kopsahtaa. Ruokavalio laajenee koko ajan. Peruna, maissi, parsakaali, hirvi, porkkana, riisi, vadelma, mustikka, ruusunmarja, mango ja puolukka. Seuraavaksi ilmeisesti joku vilja tai possu... Hmm... voiskohan niitä yhdistää... kun on olemassa viljapossua... ;D Heh, tais olla aika kuivakka vitsi. Yritinpähän ainakin. ;)

Peetun kuulumisia. Pureminen on ehkä hieman vähentynyt. Aika tehokasta kun näykkäisee takaisin. Leevin potkiminen, lyöminen ja töniminen on ongelma. Ollaan huomattu, että se ajoittuu lähinnä tilanteisiin, joilloin Peetu ei saa ihan niin paljon huomiota kuin ilmeisesti haluaisi. Potkimisen ym jälkeen, Peetun pitää pyytää anteeksi Leeviltä ja puhaltaa. Vaikka eihän Leevi sitä ymmärrä, mutta elätellään toiveita, että Peetu ymmärtäisi. Kertokaahan, milloin tuo loppuu?! Pottailu onnistuu vaihtelevalla menestyksellä. Välillä sanoo itse koska pitää mennä potalle, mutta joskus taas ei vois vähempää kiinnostaa mihin ne pissat / kakkat tulee. Ollaan otettu käyttöön lahjonta... Aina kun pissat / kakkat tulee pottaan tai pyttyyn, niin Peetu saa kiposta valita pienen karkin tai lelun. Joskus Peetu herää jopa yöllä pissahätään. Tai alkuyöstä, siinä klo 22-23. Ilmeisesti uni on vielä sen verran kevyttä tuossa vaiheessa, että hoksaa pissahädän. Käytetään Peetua pytyllä kun herää ja viedään takaisin sänkyyn. Siitä sitten jatkaa kiltisti uniaan.

Käsitöistä. Mail art ryhmän ristipistokirjekuori on täysin valmis!!!! Ja olen ERITTÄIN tyytyväinen lopputulokseen! En olisi ikinä uskonot, että se onnistuu noinkin hyvin. Laitan kuvan tännekin kun ehdin. Lähetän kuoren alkuviikostaa saajalleen! Pieni liina jota olen virkannut on kolmea kierrosta vaille valmis. Nyt olen yrittänyt suomentaa kirjanmerkin ohjetta. Tiinan blogin  kautta löysin ohjeen kirjanmerkkiin. Ohje löytyy täältä ja tämän avulla olen yrittänyt suomentaa, mutta en hääppöisin tuloksin... Jos joku olis jo tuon suomentanut, niin oliskohan mahdollista laittaa sitä mulle vaikka sähköpostina...?!  Kiitän ja kumarran kauniisti!

Taidanpa nyt ottaa koukun käteen ja vähän aikaa vielä virkata kun Leevi nukkuu ja Janne ja Peetu on mummon ja vaarin luona kylässä.