Branching Out valmistui jo muutama viikko sitten, mutta tuossa juhannuksena sain laitettua sen bingotukseen. Siitä tuli ihana!

112333.jpg

Tiedot:

Mallli: Branching Out ja suomeksi löytyy täältä

Lanka: Mohair Idene Lux

Langan menekki: kutakuinkin 50g

Puikot: 5 mm

Peetulle tekemäni kassi on kutakuinkin valmis. Nappia vielä vähän mietin. Luultavasti kuvassa näkyvä ei jää siihen, vaan vaihdan sen johonkin toisen laiseen. Ideoita napista otetaan vastaan!

112334.jpg

Tiedot:

Malli: Ihan oma

Lanka: Novitan Hip Hop

Langan menekki: noin 100g

Puikot: 8mm

Juhannuksena värjäilin myös lankaa. Tein aika moisen mokan. En muistanut kastella vyyhtiä etukäteen. kovasti vain ihmettelin, että miten ihmeessä lanka imee värin kuin pesusieni. Noh, luultavasti ens kerralla muistan. Täytyis ostaa lisää värejä niin sais kaikki ei niin kivan väriset langat värjäillä ehkäpä mieluisemmiksi. Tässä kokeilussa lähtökohtana oli Nalle Colori, se riemunkirjava ällötys, jossa on valkoista, keltaista, sinistä ja kaikkia muitakin värejä. En käsitä, miksi ikinä olen tän langan ostanut, mutta nyt se pääsi uuteen väriin. Tiedä sitten onko tämä sen parempi... ;)

112336.jpg

Eilen illalla innostuin pitkästä aikaa askartelemaan! Olen kauan kauan sitten ostanut 3D kortteihin niitä kuvia, mutta en ole aikaisemmin innostunut kokeilemaan. Eilen illalla sain aikaiseksi tällaisen kortin. Aika kiva!

112330.jpg

Tässä kuva mun Wanhuksesta! Kauan tän kans taistelin, kunnes joku antoi vinkin, että kannattais öljytä. Kone on ollut mulla ainaskin 3-4 vuotta ja koskaan en ole öljynnyt. En tiennyt, että pitäis. Nyt Wanhus taas toimii hienosta! Mutta kyllä mä silti voisin päivittää ompelukoneeni... ;)

112335.jpg

Ja tuolla Wanhuksella sain aikaiseksi tällaiset housut

112337.jpg

Malli: Ottobre

Kangas: Pellava

Kuminauhaa ommellessani onnistuin katkaisemaan 6 neulaa! En ymmärrä. Oliskohan vähän liian ohuita neuloja tai jotain. Mutta nyt housut on valmiit ja olen tyytyväinen! Helppo olla tyytyväinen kun en ole niitä vielä Leevin päälle kokeillut. Jospa huomenna saisin sovitettua housuja Leeville niin tietäis sitten tuliko noista käyttö housut vai tiskirätti. ;) Peetun pellavahousuihin täytyis alkaa kaavoja piirteleen.