Vaikka välillä on hetkiä, jolloin noi tenavat voisi antaa ensimmäiselle vastaantulijalle, niin en niistä kyllä mistään hinnasta luopuisi! Kyllä ne sellainen "elämän valo" on... Välillä niille se veet silmissä nauraa, välillä taas joutuu ihan tosissaan pinnistelemään, ettei alkais nauramaan kun Peetu esittää niitä omia kysymyksiään.

Aamulla pinnasängystä kuului ättä-ättä-ättä. Kun menin katsomaan, niin siellä Leevi jutteli lakanalle. ;) Kun minut näki oli hymy korvissa. Peetu heräsi vähän aikaisemmin kuin Leevi ja hymy irtosi häneltäkin. Peetulla on ollut reipas viikko taukoa, ettei ole hoidossa ollut, ja nyt kun aamulla vein hoitoon, niin kyllä huomasi, että molemmilla oli ikävä ollut, niin Peetulla kuin hoitotätilläkin. Peetu juoksi heti hoitotätin kaulaan halimaan. Hoitotäti oli meinannut tulla käymäänkin, mutta ei oltu oltu kotona. Oli ollut kuulemma niin huolissaan, että miten Peetu oli kitarisojen poistosta ja putkituksesta selvinnyt.

Peetu on kova poika laulamaan. Yksi ilta se lauleskeli: "pienet sammakot, pienet sammakot, iso sammakko hyppää..." Tais olla sama ilta kun alkoi höpöttämään, että "Peetu Leevin kanssa leikit leikkii!" Yksi ehdoton lemppari laulu on Ti-Ti nallen DVD:llä oleva "aurinko, aurinko lämmittää, korvaa ja nenää se virkistää. Ihana, ihana aurinko. Pyöreä kultainen lammikko." Muutenkin Peetu tykkää kovasti kuunnella musiikkia.

Innolla odotan aikaa, kun tenavat alkaa enempi leikkiä keskenään. Kyllä Peetu välillä komentaa Leeviä, että "Tuu leikkimään!", mutta eipä tuo Leevi oikein vielä osaa.  Saas nähdä minkälainen parivaljakko noista veljeksistä tulee, toivottavasti olisivat tukena toisilleen.