Leevi on jo ihan OK kunnossa, oma iloinen itsensä ja ruokakin maistuu. Tosin kaikki karkea vielä sattuu suuhun, mutta muuten ruoka maistuu jo hyvin. Täysin syömättömiä päiviä Leeville kertyi 4, onneksi kuitenkin joi hyvin, ettei kuivumisen vaaraa ollut. Peetulla tauti on nyt pahimmillaan. Pahinta on, että Peetu kieltäytyy niin syömisestä kuin juomisestakin. Tämän päivän aikana nestettä on mennyt max 5dl, eli ihan liian vähän. Nyt en tiedä kauanko uskallan poikaa kotona pitää, ennenkuin kuskaan sen tiputukseen tai lääkäriin ainakin. Pissannutkaan ei ole koko päivänä. Kuolaa ainakin vielä riittää ja kyyneleet itkiessä valuu, joten kait ropassa vielä on nestett. Mutta kyllä sitä on aina niin huolissaan.

Sain aamulla viimmeisteltyä Peetulle pääkallolapaset. Pääkallo olis pitänyt tehdä toisin päin, mutta seuraaviin sitten. pääkallo on tehty silmukoita jäljitellen jälkikäteen.

960943.jpg

Malli: Omasta päästä, pääkallonkuva Novita syksy 2007

Lanka: Novitan Nalle musta ja valkoinen sekä pääkallon kirjailuun Novitan Valovilleä

Langan menekki: 41g

Puikot: 3,5mm

Leevi haluaisi pelkästään tuosta Valovillestä lapaset! Yritin kyllä suostutella, että tekisin vain lapasiin jonku kuvan. Ei oikein innosta alkaa kutomaan tuota valovilleä, ottaa silmiin. Mutta katsotaan. Täytyis alkaa tekeen joululahjoja. Muutama hyvä idea, jotka haluaisin toteuttaa.

Tässä vielä muutama kuva tuosta ulkoa. Luonto on kaunis!

960944.jpg

960947.jpg

Angorina kirjoitti joku aika sitten kiusaamisesta ja erilaisuuden sietämisestä. Se sai paljon ajatuksia ja muistoja tulvimaan päähäni. Tiedän miltä tuntuu kun kiusataan. Se ei tunnu hyvälle ja siitä jää ikuiset jäljet. Mua on kiusattu koulussa 9  pitkää vuotta. Siksi kai kouluajoista ei ole niin kovin hyviä muistoja. Haluaisin kirjoittaa tuosta paljonkin, mutta taidan tehdä siitä ihan eri postauksen.

-10% tilanne:

2334 g - 41g =  2293 g