Inspiraatio on hukkunut jonnekkin minne lie. Paljon olen taas aloittanut kaikenlaista, mutta ei oikein mikään kiinnosta alkua pidemmälle. Nää helteet varmaan kiusaa. Mutta ei, en valita. On ihanaa kun on lämmintä.

Mutta jotain sentääm olen saanut valmiiksikin.

644796.jpg

Tiedot:

Malli: Omasta päästä (huikatkaa jos jotakuta kiinnostaa ohje!)

Lanka: Coats California (50% akryyli, 50% puuvilla) kaksinkertaisena

Langan menekki: 144g

Puikot: 5mm addit

644797.jpg

Vuoren ompelin puuvillasta ja tein sisälle taskunkin. Kahvat on Novitalaiset. Tykkään laukusta kovasti. Joku kiinnitys systeemi olis ehkä ollut ihan tarpeellinen, mutta hyvä näinkin. Laukkuun mahtuu hyvin lompakko, puhelin, tupakit (hyi mua!) ja jotain muutakin pientä.

Tuossa alemmassa kuvassa on kamera säädetty niin, että se korostaa sinistä väriä ja muuten sitten tekee mustavalkoisen kuvan. Ihan jänskiä kuvia tulee noinkin.

Nyt kysyisinkin mielipidettänne, että kaipaisko laukku jotain somistetta vielä? Mahdollisesti jotain, jonka voi sitten tarpeen tullet irrottaa?

Kaksi muutakin laukkua on jo puolivalmiina. Ihtelleni olkalaukku ihanasta retro tyylisestä kankaasta sekä laukkuvaihdon laukku. Mutta siitä en vielä hiiskusanaakaan muuta kuin sen verran, että nuo molemmat laukut valmistuu kankaasta ommellen. Jännityksellä odotan milloin itse saan lukkuvaihdon laukun!