Kyllä sai taas toissa iltana nauraa ihan vedet silmissä tuolle meidän pari vuotiaalle Peetulle. Nyt on taas pitkän aikaa yöunille meno ja nukuttaminen yhtä hel...tiä! 1-2 tuntia saa herraa nukuttaa ennenkuin antaa unelle periksi ja nukahtaa. Ennen nukahtamistaan kuitenkin juttelee ihan mahdottomia juttuja. Toissailtana nousi sängystä yhtäkkiä pois ja sanoi "Ai saatana, Peetulta tuli kakka!" Mä katoin vähän aikaa monttu auki ja sitten vain aloin nauraa. Siis kuvitelkaapa, oikein sellaisella pinnistävällä äänellä tuon sanoi ja piteli pyllyäänkin vielä molemmin käsin. Ei tietenkään olis saanut nauraa, mutta minkäs teit, oli tosi koominen tilanne! En edes ymmärrä mistä on tuon koko S -sanan oppinu. Juu, kyllä mä ainakin myönnän kiroilevani jonkin verran, mutta mielestäni en koskaan käytä koko sanaa. Noh, kyllähän noita oppii, eipä niiltä välttyä voi. Kyllä on jälkikäeenkin monet makoisat naurut saanut tuolla jutulla. Paljon Peetu myös iltaisin lauleskelee kaikenlaisia lauluja. Osa laulusta on ihan jotain tiettyä biisiä, mutta sitten aina välillä heittää sekaan jotain täysin omasta päästään. Täytyis kirjoittaa ylös niitä lurituksia, olis mukava sitten joskus niitäkin lueskella!

Tänään sitten ei laitettu Peetua ollenkaan päiväunille ja simahti kuin saunalyhty puolikaheksalta sänkyyn nukkumaan. Ja kun Leevi nukahti samoihin aikoihin, niin oli monta tuntia aikaa tehdä jotain mitä ikinä mieleen juolahti! Juuri tätä olinkin jo kaivannut kipeästi. Illat on mennyt kauan aikaa siihen kun on nukuttanut lapsosia! Ja nyt kun oli puoli kahdeksasta eteen päin OMAA AIKAA, niin WAU!! ;)

Innostuin virkkaamaan! Eilen aloitin virkkaamaan sitä huivia, jonka ohje on siinä Novitan virkkauslangan vyötteessä! Enhän mä tuollaista huivia osaa missään käyttää, mutta lähinnä ajatuksena oli, että haluan vain oppia virkkaamaan ja päätin tuolla opetella! Huivi tehdään tilkuista, joita tulee kaikenkaikkiaan 36 kpl, nyt on 4 tilkkua valmiina. Laitan viimeistään valmiista huivista sitten kuvan. Täytyis innostua tekemään niitä kuva sivuja jossain vaiheessa.