Tänään töistä tullessani odotti ihana yllätys postilaatikossa. Oli pakko ihan heti käydä hakemassa paketti postista. Nippa nappa maltoin mennä autolle asti takaisin ennenkuin avasin paketin. Paketista paljastu kerrassaan hurmaava kesälaukku, joka pääsee ihan varmasti ulkoilemaan paljon kanssani. Ja itseasiassa, laukku pääsikin jo käymään kanssani apteekissa.

Katsokaahan kuinka ihanan laukun Tainule mulle teki:

691178.jpg

Laukussa on paljon taskuja. Tuossa ulkopuolella ja lisäksi sisäpuolella vetoketjullinen tasku sekä kännykällä oma paikkansa. Laukussa on myös muovipohja ja Tainuli kertoi, että oli käsitellyt laukun tärkkäysaineella ulkoapäin! Mitään näin kaunista ja huolellisesti tehtyä en uskaltanut edes toivoa. Mukana oli vielä sappisaippuaa, joka onkin ihan huippu juttu kahden pojan äidille sekä tarroja lapsille. Kiitos ja iso rutistus sinulle Tainuli!
 
Vähän on haikea mieli kun laukkuvaihto2007 on nyt omalta osaltani ohi. Oli mukavaa olla tässä mukana ja ainakin itselleni jäi tästä tosi hyvä mieli. Taidanpa seuraavaksi liittyä Sailaiseen neuleystävään! ;)