Vähän on tullut valmistakin neulerintamalla! Lapaset nimittäin.

535516.jpg

Tiedot:

Malli: Omasta päästä

Lanka: On line Supersocke 100 (75% Schurwolle (villa?) 25% Polyamid

Langan menekki: 24g

Puikot: 3mm bambut

Lapaset on Leeville juuri sopivat. Poitsu ehti vain mennä nukkumaan ennen kuvan ottoa. Nuokin lapaset ovat päättelyä odotelleet jo toista viikkoa. Pikkusen tuo alareuna vääntyy rullalle, mutta tuskinpa tuo menoa haittaa. Lanka on hieman karhean tuntuista käteen, mutta ei Leevi sitä ainakaan moittinut kun aikasemmin lapasia sille sovittelin. Lapaset ovat myös kivan ohuet. Näille keleille varmaan aika passelit. (Hiekkikselle kurakakkujen tekoon?) ;) Tykkään hirmuisesti tuosta langan raidoituksesta.

Neulerintamalla valmistuu pikkuhiljaa jotain muutakin. Fifi III :nen on kohta puoliin valmis. Vielä yksi mallikerta ja se reunus. Sitten saakin laittaa bingotukseen. Myös yksi laukku on kasaamista vaille valmis. Monta rautaa tulessa yhtäaikaa, niin kaikki valmistuu hitaasti.

Katsokaa kuinka suloinen pieni vieras meillä tänään kävi:

535525.jpg

Hän on Itä-Siperian laika tyttönen Iiris iältään 2kk.

535521.jpg

Peetu ja Iiris

535523.jpg

Leevi ja Iiris. Leevi on itseasiassa Iiriksen kans samankokoinen kun ne ne tuossa konttas pitkin huushollia. Johan oli lapset ihastuksissaan koiranpennusta. Silmät loisti kumpaisellakin. Eikä näyttänyt tylsää olevan Iirikselläkään. ;)

Viime viikon puolessavälissä sain postia Ameriikanmaalta. Ostin Tuulialta kirjan. Kiitos Tuulialle kaupoista. Kirja vaikuttaa hyvälle. Paljon on kivoja mallineuleita. Mulla ei vielä ollutkaan yhtäkään mallineulekirjaa.

535519.jpg