Tänään tuli postista Anita Gunnarsin kirja Tee itse kauniit neuleet! Kiitos Inkerille kaupoista! ;)

390672.jpg

Tuo kirja on ollu mulla tosi monta kertaa kirjastosta lainassa, ja nyt vihdoin ja viimmein se on mulla itellä! Ja se on ihana! Tykkään tosi paljon. Tänään tein myös tilauksen amazonille. Tilasin sieltä kaksi kirjoneule malli kirjaa. Traditional Fair-Isle Knitting ja Traditional scandinavian knitting. Tuulialle kiitos hyvistä kirjavinkeistä! ;) Ja googlen valuuttamuuntimen mukaan kirjat maksavat yhteensä 16,20 euroa plus postikulut. Ei paha. Ja työkaveri tilas samalla itelleenkin kirjan, niin saatiin vielä postikulut puoliksi.

Eilen illalla tein Novitan Foxista Leeville pörröpipon. Pipo on kertakaikkiaan suloinen Leevin päässä, kuvaa en ehtinyt ottamaan, kun Leevi ei vissiin oikein tykännyt siitä, eikä pipoa saanut sen päähän kuin puoliväkisin... :/ Mutta jospa Leevi jossain vaiheessa suostuisi pipon laittaan päähänsä edes kuvan ottoa varten. Eipä tuo pipo miltään näytä kun se ei ole kenenkään päässä. Mun oli tarkoitus tehä molemmille pojille foxista pipot, mutta Peetu tuumas heti pipon nähtyään, että ei tykkää. Joten täytyy sunnitella jotain muuta.

Nyt blogikierrokselle, ja sitten pitäis alkaa kasaamaan Aurora laukkua. Tahtoisin sen heti valmiiksi, mutta Mä Inhoan Kasaamista!!! Vapaaehtoisia?