Kiitos Ihanalle Salaiselle Neuleystävälleni tästä paketista. Paketti saapui tänään perille ja sisälsi kaksi kerää ihanan väristä Kitten Mohairia,4mm bambupyöröt ja ihanan vadelmainen kortti! Kiitos, ystäväni! Tämä oli päiväni pelastus!

161720.jpg

Sitten ostoksiin. Käytiin siis viime lauantaina Tapion kaupassa. Sinne on kyllä pakko päästä tasaisin väliajoin. Kertakaikkiaan pakko! Tällaista tarttui tällä kertaa mukaan:

161714.jpg

Grandstudion Vivaldia kerä ja pari kerää ihanan punaista kitteniä.

161715.jpg

Retu sukkalankaa värjäilyyn ja Novitan Nallea yhteen paitaan. Nyt tosin olen ajatellut, josko sittenkin vaihtaisin langan johki ei Novitalaiseen. Täytyy tuumailla...

161716.jpg

Pari kerää Sisua

161717.jpg

Kasa Maijaa. Vaalen vihreää on 8 kerää, punaista 2, oranssia 2 ja tumman vihreetä 2.

161718.jpg

Dropsin Alpacaa totta kai! Kolme kerää kumpaistakin väriä. Siellä tosiaan oli 19 väriä tuota Alpakkaa ja tulee kuulemma jossain vaiheessa kaikki alpakan värikartan värit. Sanoikohan se Tapio, että värejä on kaiken kaikkiian 30.

161719.jpg

Ja nämä ihkut merinosilkki vyyhdit! Millähän tuon miehen lahjois, että se suostuis mun kans kerimään yhteensä 2800m lankaa??! ;-) Näille olisi käyttöä, kunhan Amazonin tilaus tulisi!

Meillä ollaan vaihteeksi sairastettu. Peetu alkoi oksentamaan perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ja oksensikin sitten koko yön. Aloitti puoli kahden mais ja lopetti puoli kuuden mais. Joten se yö meni ihan rattoisasti oksennuksia pesten. :-x Eipä Peetulle vieläkään oikein ruoka maita ja masuaan valittaa. Minä sitten sairastuinkin sopivasti sunnuntaina kun piti istua 250km autonkyytissä kun ajeltiin Jalasjärveltä tänne Kannukseen. Vois sanoa, että oli aiva h....tillinen matka! Leevi aloitti oksentelun sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Saas nähdä milloin alkaa pojille ruoka maittaa. Jannelle tämä tauti ei vielä ole tullut ja toivottavasti ei tulekaan.

Apupuja olen myös tehnyt. Yksi olisi kasvoja vaille valmis ja toisesta puuttuu vielä takakappale. Tosin nämä pupuset eivät luultavasti koskaan pääse SPR:lle asti, Peetu ihastui tuohon ekaan pupuun ja tahtoo sen unikaverikseen. Saamansa pitää. ;) Leevi kaappasi päikkäreille mennessään minun joskus kauan sitten (ala-aste ikäisenä) tekemän Molla-Maijan kainaloonsa. Äiti oli tuon Molla-Maijan löytänyt kun oli siivonnut. Leevi tuumas Molla-Maijasta että "Hau-Hau!" Ei nyt  kyllä ihan hau-hau kuitenkaan, tai voi kai se Molla-Maija näyttää lapsen silmissä koiraltakin. Yhtä pehmo koiraa leevi sanoo hau hauksi.

Nyt pakko alkaa siivoomaan. Ihan kamala siivo! Eilen pesin 5 koneellista pyykkiä (kiitos oksennustaudin) ja nyt ne pirun pyykit pitäis vielä kääriä kaappiinkin. :-/