Lainasin kirjastosta Elaine Rowleyn kirjan Socks-Socks-Socks. Siinä oli aivan yli ihanan söpöt possusukat. Sellaiset ehdottomasti haluan itselleni väkertää. Ja Peetukin (2,5v) haluais sellaiset... Mutta ohje tietenkin Lontoon kielellä enkä ymmärrä siitä hölökäsen pölähdystä. Oisko kellään suomen kielistä ohjetta?

36668.jpg

Tässä kuva langoistani, jotka sain ihme kyllä selviteltyä. Tyhjensin vain lattialle yhden aika ison vetolaatikollisen lankoja. Langat oli yhtä isoa sotkua.

36664.jpg

Mutta nyt samainen laatikollinen näyttää tältä, (ainakin vähän aikaa). Kuva on aika huono, salama valo on tehnyt tehtävänsä... :/

36669.jpg

Tässäpä kuva palmikko puserosta jonka olen tehnyt Peetulle. Lankana on Novitan Nalle lanka kaksinkertaisena ja puikot oli muistaakseni 5. Ohje oli jossakin käsityölehdessä... Tosi tarkasti aina muistan nämä tiedot. ;) No, voin mä sen lehden etsiä jossain vaiheessa ja laittaa tiedon tänne. Paita valmistui viime vuoden lopulla, mutta vielä puuttuu kolme nappia olkapäältä. Siksi tuo toinen olkapää näyttää jotenkin hassulle... Ja kyllä, vahingossa napit väärällä olkapäällä... huomasin kun sain paidan kasattua. Paitaa ei ole höyrytetty eikä pingotettu. 36666.jpg

Ja eikös jokaisella tytöllä pidä olla Pontso??! ;) Lankana Novita Rustikka, ohje Novitan lehdestä. Valmistui joskus viimevuodesta.

36667.jpg