Töihin paluuni takia, en ole ehtinyt (jaksanut) päivittää blogiani. Illat on niin kovin lyhyitä töiden jälkeen. Ei paljon muuta ehdi kuin... vähän pistellä! ;) Tenavat kun menee onneksi aikaisin nukkumaan, niin ehtii illalla tehdä omia juttujaan.

Töissä on oikeastaan ollut ihan kiva olla! Ihan oikeesti! Olen oikeasti nauttinut töissä olosta. Ja vaikka tehdastöitä teenkin, niin silti on kivaa. Tiedän kyllä, että varmasti alkaa jossain vaiheessa tympimäänkin työt, mutta sehän on ainoastaan normaalia! ;)

Mulla oli heti viime torstaina työterveys tarkastus. Näkö oli huonontunut niin paljon, että pitäis lasit hommata! Ajattelin varata oikein silmälääkäriltä ajan ja sitä kautta hommata ekat lasini. Kyllähän mä olen tiennyt, että näkö on huonontunut, mutta nyt vasta oikein aloin ajattelemaan asiaa. Varsinkin alkoi jotenkin pelottamaan, jos autolla ajaessani tenavat kyytissä en reagoikaan tarpeeksi nopeasti johki tilanteeseen sen takia, että näkö on huono, enkä yksinkertaisesti näe tilannetta tarpeeksi kaukaa, että ehtisin kunnolla reagoida... sekavaa sepustusta. Painoa työterveyshoitaja jaksoi siunailla...ärsyttää ihan suunnattomasti! Kyllähän mä itsekin tiedän, että painoa on liikaa, mutta minkäs teet... Itsekuri puuttuu! Hyviä neuvoja ottaisin mielelläni vastaan! Siis mulla ei oikeestikaan ole yhtään itsekuria!! Pakko olis jotain alkaa painon tippumisen eteen tekemään, mutta se on NIIN vaikeeta! Aikoinaan painonvartioissa tiputin 18kg, mutta kaikki on tullut takaisin ja varmaan tuplana. :] Liikuntaa pitäis lisätä... Nollasta on hyvä lisätä. Tällä hetkellä nimittäin liikunnan harrastaminen on täysi Nolla! Ei muka millään raaski siitä illan parin tunnin omasta ajata sen vertaa luopua, että kävisi vaikka lenkillä illalla! Sitä paitsi, lenkkeily on tylsää! Kuntosalilla tykkäisin käydä (kai!), mutta en kehtaa mennä näin rapakuntoisena ja toisekseen, en siellä osais mitään tehdäkään. Pitäis jonkun tehdä ensin se ohjelma mulle, minkä mukaan sitten etenisin... Oliskin varaa palkata joku personal treineri... ;)

Ristipistoja; Pakon enkeli alkaa olemaan päätä ja jälkipistoja vaille valmis! Ja viime viikolla sain myös Mail art vaihdosta ristipistellyn kirjekuoren itselleni! Aivan ihana!!!  Jäätelö aiheinen! Sisällä oli pistelty ovikilti "Olemme puutarhassa", kirje  lähettäjältä, kukan siemeniä ja sellaisia pieniä puutarhatyökaluja, joissa on kaksipuoleinen tarra jolla ne voi kiinnittää vaikka kortteihin! Ihan tuhottoman söpöjä! Täytyy jossain vaiheessa laittaa kuva tänne! Kuori kyllä pelasti viikkoni ja jopa kuukauteni täysin! ;D

Nyt taidan häippästä tekemään Pakon enkeliä! Palataan taas!