Edit: 11.1.2007 lisäsin silmukkamäärät kaulurin tietoihin!

Eilen illalla sain valmiiksi Jannelle kaulurin.

337112.jpg

Tiedot:

Ohje: Sovellettu sieltä sun täältä ja muokattu mieleiseksi (88 silmukkaa, 2o2n joustunta noin 14 cm, jonka jälkeen lisäykset niin, että lopulta on 4o4n joustinta.)

Lanka: SadnesGarn Alfa (85% villa, 15% mohair)

Langan menekki: noin 140g

Puikot: 6mm pyöröt

Ja tätähän voi halutessaan käyttää vaikka pipona... ;)

337111.jpg

Vielä pitäis tehdä toinen samanlainen. Pikkuveli haluais kans tuollaisen kaulurin.

Paikaillisesta halpakaupasta tarttui maanantaina mukaan austerman step lankaa kerän verran. Siis sitä missä on sitä jojoba öljyä ja aloe veraa. Pakko oli ostaa, kun en ole muualla yhtä halvalla sitä nähnyt. Maksoi 8,90€ kerä. Muualla se on ollut liki 10€.

Päässä siintää ajatus itse suunnitellusta pitsi huivista. Jotain olen jo paperillekin saanut, mutta vielä on suunnittelu työ kesken. Saas nähdä saanko jotain itse suunniteltua tehtyä. Pitäkää peukkuja. :)

Project Spektrumin tiimoilta pyörii myös suunnitelmia päässä. Mitään kovin isoa en aijo alkaa tekemään, mutta pieniä juttuja ainakin. Ja väreistä katsoin sen verran, että joka kuukaudelle löytyi mieluisia värejä. Innolla odotan!

Toivottavasti vain tuo selkä ja ranteet antaa mun kutoa. Nyt olen sairaslomalla kyseisten vaivojen takia.

Nyt taidan mennä tekemään tilauksen Tapion kauppaan. Pikkuveljen kauluri kaipaa Alfa lankaa ja minä taidan tarvita pari vyyhtiä ohutta Pirkka lankaa. Eikös?