Kyllä täälläkin vielä jotain valmistuu. Pikkuhiljaa. Lähinnä kait olen joululahjojen kimpussa.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Peetun paita olis kasaamista ja vetskaria vaille valmis. Tai oon mä kasaustakin jo alottanu, Vetoketju paitaan tuntuu olevan kiven alla… tai jossain. Lehmuksen (?) vihreään samokseen on Hankala löytää sopivaa vetskaria. Täytyis kokeilla, miten luonnonvalkoinen toimis. Ideoita? Kuvia laitan paidasta, kunhan saan (viitsin) kasata sen loppuun. Hiha- ja sivusaumat vielä pitäis liittää. ;-/

 

Paidan kasauksen sijaan olen tehnyt näitä sukkia!

 

185299.jpg

 

Ihan kivat tulee. Joululahjaksi menevät, mutta uskon ja luulen, ettei lahjan saaja lue blogiani. En nyt kuitenkaan uskalla paljastaa kenelle ovat. Lankana on Seitsemän veljestä (tylsää!) ja puikot 4mm bambut. Ohje löytyy suuren käsityölehden sukkaliitteestä. Tällää hetkellä tuo kyseinen sukka on jo kokonaan valmis ja toinen tulossa. ;) Malli koipena toimii Jannen jalka.

 

En mä nyt jaksa tän enempää sepustaa, myöhemmin sitten lisää. Nyt tuon toisen sukan kimppuun, että sais ne joskus valmiiksi. ;)

 

Ai niin, sen voisinkin vielä mainita Leevistä, että maitokokeilu meni uusiksi! Kökkö!! Leevillä on siis todettu jo noin 3kk ikäisenä maito allergia ja nyt on saatu lupa kokoilla maitotuotteita. Viikon ehti saada tavallista jugurttia ilman mitään oireita ja sitten lehahtikin iltapalan jälkeen naama nokkosrokolle! Mutta, nyt en tiedä, että johtuiko naaman lehahtaminen maidosta vaiko sitten keitetystä kananmunasta, jota muut söivät (paitsi Leevi). Kun siis ajattelin itse niin, että Leevi on jollain konstilla saanut kananmunaa suuhunsa tai sitten meidän muiden käsien kautta mennyt Leevin iholle… Leevillähän on siis todettu maidon lisäksi kolmen viljan allergia (vehnä, ohra ja kaura), kananmuna allergia, siitepölyallergia, eläin allergioita ja lisäksi atoopikko ja jotain astman oireita! Tai sitten vain yritän liikaa toivoa, että tavalliset maitotuotteet passais Leeville. Nyt Leevillä onkin sitten jotain… mahavaivoja kait. Nyt ei ole kyllä mitään ylimääräisiä saanut suuhunsa. Maito kokeillaan sitten vähän myöhemmin uudestaan. Sitä vain niin pieni ihminen toivoisi, että nuo allergiat alkais jo jostain päästä helpottamaan… Mutta näillä jutuilla on eteenpäin mentävä mitä meille on suotu, ei siinä muukaan auta. Joten, kyllä tämä tästä.

 

185301.jpg

 

Ei tuo Leevin ihottuma nyt tuossa kuvassa kovin hyvin näy, mutta vähän näkyy kuitenkin. Ja arvaattekos kutiseeko tuollainen?! Ou jee, kyllä kutisee! ;-/ Onneksi on hyvät rasvat siihenkin vaivaan.