Mulla taitaa olla maailman paras SNY! Tänään sain syyskuun paketin ja siellä oli taas vaikka mitä ihanaa!

929675.jpg

Kaksi vyyhtiä Ruskovillan käsityölankaa, jossa on 50% silkkiä ja 50% villaa, 2,75mm ihqun väriset puikot, lankaukkeli (miksikä tuota oikeesti sanotaan?), kortti ja namia. Mukana oli myös pojille Puuha Pete karkkiaskit, mutta ne katos samantien kun sain paketin auki Isojen riemun kiljahduksien saattelemana! Lanka on minulle ihan uusi tuttavuus ja se on kerrassaan ihanan tuntuista. Ja en kyllä todellakaan raaski sitä värjätä kuten ystäväiseni ehdotti. Tuhannet Kiitoksen Sinulle Ystäväiseni ja Lämmin Halaus! Sinä osuit jälleen kerran nappiin lahjan kanssa!

Eilen illalla valmistui jotain suhkot nopea tekoista ja pehmoista. Anteeksi huono kuva, mutta koska ulkona on synkkää ja mustaa, niin eipä sitä ilman salamaa oikein parenpaankaan nyt pysty. Salaman kans kuvista tulee vielä huonompia, mielestäni.

929673.jpg

Malli: Moda 5/2007, ohje numero 53

Lanka: Kitten Mohair

Langan menekki: 41g

Koukku: 4mm

Näissä on ensimmäiset ikinä tekemäni salomonin solmut ja ne oli tosi helppoja kun vain ensin hoksas. Harmi kun ei oikein paljoa pysty virkkaamaan kun se ottaa käteen niin paljon. Ajattelin kyllä, että pari tällaista huivia kyllä täytyy joululahjaksi tehdä.  Tämä jääköön itselle kun jostain kohti vähä kiristää ja salomonin solmutkin on vähän kaikki erikokoisia.

Nyt iski vielä tuonne lapojen kohdalle nivellukko (Fasetti)! Mulla on jo monesti naksauteltu noita lukoja pois, vaan kylläpä ne sieltä aina tulevat uudestaan. On vain niin kipiä vaiva. Onneksi torstaina on hieroja, niin silloin pääsee tuosta vaivasta eroon. Harmi kun tuota lukkoa ei oikein kotikonstein voi avata...

-10% tilanne:

2456g - 61g (ed.post. pääkallo tumput) - 41g (huivi) = 2354g

2354g + 200g (SNY:ltä) = 2554 g