Me käydään aika useinkin poikien kanssa retkeilemässä. Tykätään siitä kaikki. Pojat tykkää kovasti tutkia ympäristöä.Tänään käytiin ensin Niskakoskella Himangalla paistamassa makkaraa.

601000.jpg

Leevi kiikaroi maisemia. Ei kai haittaa, että kiikarit on nurin päin. :)

601001.jpg

601006.jpg

Makkaran paiston jälkeen suunnistettiin Lohtajalle Ohtakariin. Siellä juotiin mehut ja kahvit ja syötiin pullat. Pojilla oli oikein hauskaa rannassa.

601003.jpg

600997.jpg

Lopulta oli ihan pakko lähteä kotiin, koska Peetu oli ihan liti märkä. Ranta aallokossa oli vähän liian hauskaa. Mutta ei kai meilläkään nyt ihan näin kiire olisi ollut:

601004.jpg

Käsityötkin edistyy. Yhen mallikerran ja päättelyn päässä on yksi pitsi huivi. Miten niin olen innostunut pitsihuiveista?! Yksi ohje on jo katsottuna valmiiksi ja tahtoisin tehdä Icaruksen.

Olisiko kenelläkään myydä Interweave Knits Summer 2006 - lehteä? Siinähän pitäisi olla tuo Icaruksen ohje?!

Ja poden huonoa omaa tuntoa. Kävin tuossa iltapäivällä ostamassa  maitoa kaupasta. Ja näin kun joku noin 13-14 vuotias poika varasti tupakka askin. Laittoi sen hihannsa. Ja se poika kyllä huomasi, että mä huomasin. Mutta en ymmärrä, että miksi en sanonut kassalle asiasta!? Kaippa mun on nyt vain elettävä tämän huonon oman tuntoni kanssa... :)