Tein kaverin lapsukaiselle myssyn. Tekeillä on myös jakku samaisesta langasta! 440858.jpg

Tiedot:

Ohje: Moda 2/2007 ohje numero 51

Lanka: Sirdar Snuglgly DK

Menekki: 22g

Puikot: 4mm bambut

Myssyä tässä esittelee minun oma lapsuuden aikainen nukkeni joka on nyt meillä poikien vauvana. Juu, kyllä meillä pojat leikkii nukella. Tai oikeestaan vaan antavat kyytiä nuken rattailla. Välillä muuten aika melkoistakin kyytiä. ;)

HUOM! Jos sinulla sattuu olemaan Sirdar Snuggly DK lankaa värinumeroltaan 0341 olisin kiinnostunut ostamaan! Tarvetta olisi kahdelle kerälle, mutta kannattaa tarjota myös pienempiä eriä. Luonnollisesti maksan kyllä langan ja postitus kulut!

Sitten hieman kirjastosta lainattua.

440856.jpg

Mary Olki: Kirjokintaista kauneimmat.  Kivoja, kauniita ja ihania malleja. Tykkään paljon.

Eva Maria Leszner: Kirjokintaita ja -myssyjä. Myös tässä kirjassa paljon kauniita kirjoneule malleja joita haluaisin totetuttaa.

440857.jpg

Perinneneuleita. No joo, enpä tiedä. Ei mua kauheesti säväyttäny. Jotakin sovellettavaa ehkä löytyy, mutta eipä muuta.

Stitch'n bitch. En oikeestaan ees tiedä miksi lainasin, kun en aikaisemminkaan ko. kirjasta tykännyt. Enkä tykkää vieläkään. Täs kirjas ei vain ole mulle mitään.

Jos haluat jostain näistä kirjasta tietää tarkemmin jotain niin vinkkaa kommenteissa niin kerron. ;)

Langat on myös lisääntyneet. Kilon verran ostin Anttilasta Floricaa. Ajattelin pojille paidat tehdä. No, ehkä kerä tai pari tuli ostettua ylimääräistä... Pojat meinaan ovat 2v ja 3,5v. Taitaapi kilosta lankaa melkein tulla kaks paitaa molemmille... Ei haittaa, paljon kanshan aina pärjää. ;)