Kello on jo vaikka kuinka paljon, mutta silti ajattelin vielä päivittää tän blogin. Peetukin äsken tuli makuuhuoneesta leveä hymy kasvoillaan ja totesi, että "Peetu herännyt päikkäreiltä." No juu, herännyt ainakin. Taidetaan miehen kanssa olla liian väsyneitä kun revettiin nauramaan ihan veet silmissä... ;) Sinne ne nyt lähti isi ja poika uusiksi nukkumaan.

Täytyy vähän hehkuttaa viime yötä! Leevi nukkui TOSI hyvin! Illalla söi hyvän annoksen maissipuuroa ruusunmarjasoseen kera ja maito päälle. Janne vei nukkumaan ja kaks kertaa parkaisi ja nukahti itse ja nukkui siitä puoli neljään söi maitoa ja siitä jatkoi vielä unia kaheksaan asti aamulla!!! Kun aikaisemmin on pitänyt sylissä eka hyssyttää uneen ja sitten vielä öisin syöttää ainakin 3-5 kertaa! Leevi siis nukkui 12 tunnin yöunet yhdellä syötöllä!!  

En tainnut eilisessä kirjoituksessa mainita, että meillä muutettiin nukkuma järjestelyjä. Siirrettiin Leevi toiseen huoneeseen nukkumaan, pimennysverho ikkunassa. Ja päätettiin, että jonkinlaista "unikoulua" vois Leeville pitää. Kun jos ajattelee iltapalan määrää  mitä se syö, niin pitäis jaksaa kyllä nukkua koko yö syömättä välillä. Leevi nimittäin syö illalla noin 2 dl maissipuuroa ja siinä puuron joukossa menee helposti purkillinen ruusunmarja tai mustikka sosetta.  Eikä Leevi tosiaankaan illalla parkaissut kuin pari kertaa ennen nukahtamistaan! Eikä tälle iltaakaan parkaissut kuin pari kertaa.  

Peetu ilmoitti tänään ekan kerran, että "Peetua kakkattaa." Ei muuta kuin potalle ja pissat tuli! Ehkä meilläkin kuivaksi vielä opitaan! Olis kyllä ihanaa kun ei tarvitsisi enää vaippojen kanssa temuta. Kun edes päivistä selvittäisiin ilman vaippaa. Vaikka se yö vaippa onkin se kaikista ongelmallisin! Sitä pissaa kun tulee tuon ikäiseltä jo ihan kiitettäviä määriä, niin tuntuu, ettei oikein mikään vaippa riitä pitämään poikaa kuivana koko yötä, vaan aina tulee ohivuotoja. Syyllinenhän löytyy kyllä iltajuomisesta... Peetu juo edelleen illalla sängyssä maitopullollisen ja usein myös pikkupullollisen vettä. Tuttipullosta kyllä pitäis jo eroon päästä... Mutta se mammapullo tuntuu olevan pojalle melkeinpä henki ja elämä. Enkä mä millään raaskis huudattaa Peetua öisin... Joo tiedän, pitäis raaskia! :)

Mä kyllästyin virkkaamaan siihen huiviin niitä tilkkuja! Kuten melkein arvasinkin kun aloitin sitä. Nyt aloin virkkaamaan pientä pyöreää liinaa. En tiedä mikä mut sai näin virkkauksesta kiinnostumaan. Ja pienen alku sekoilun jälkeen virkkaaminen alkaa jopa jo sujua ihan hyvin. Suunnittelin, että voisin saunan ikkunaan virkata pienen verhon. Ensin suunnittelin, että olisin pistellyt jonku verhon, mutta nyt kyllä ajattelin, että vois virkkaamalla tulla ehkä parempi. Vielä kun jostakin löytäis nätin ohjeen. Täytyy alkaa silläsilmällä katselemaan virkkaus ohjeita.

Huomenna olis parturi!! Alkaa tuo hiuskuontalo kyllä jo olemaankin niin hirviä! Hiukset roikkuu silmillä ja malli hukkunut ajat sitten. Ja vain siksi, kun en aikaisemmin saanut aijalliseksi varattua leikkausaikaa. Siis edellisen kerran kävin parturissa 3-4kk sitten ja kun hiukset on lyhyet, niin senhän arvaa minkänäköiset ne nyt on... :/ Mutta siihen tulee onneksi muutosta huomenna. En oikein tiedä mitä haluaisin tukalleni tehdä. Toisaalta kiinnostais kasvattaa vaihteeksi vähän pitemmäksi, mutta kun ei oikein ole kärsivällisyyttä siihen hommaan. Ja kun on paksut hiukset, niin ovat niin tuhottoman kuumat näin kesällä. Kyllä mä taidan aika lyhyeksi leikkauttaa. Pitäsköhän laittaa ennen ja jälkeen kuva tänne...?! Täytyy harkita tuota.

Leevin ruokavalio laajenee koko ajan! Nyt Leevi saa syödä seuraavia ruoka-aineita: peruna, maissi, porkkana, hirven liha, vadelma, mustikka, ruusunmarja, riisi. Huomenna otetaan kokeiluun parsakaali. Ja kertauksena jos joku ei ole koko blogiani lukenut ja kiinostaa, niin Leevillä todettiin maito allergia noin 3 kk ikäisenä ja lääkärin käskystä edetään hitaasti mutta varmasti uusien ruokien kanssa. Toistaiseksi kaikki mitä on kokeiltu, niin on myös passannut Leeville! Mutta olen kyllä kokeillut suhkot varmoja ruokia, siis sellaisia, mitkä yleisesti ottaen on hyvin siedettyjä. Mutta tokihan ei koskaan voi varma olla. Toistaiseksi kuitenkin näyttää ihan hyvälle.

Nyt on kyllä pakko mennä nukkumaan! Palaillaan!