Kesä loma olis lusittu ja tänään alkoi työt. En oikein tykänny palata töihin, mutta minkäs teet. Pakkohan se oli mennä. Mutta ehkäpä on vain hyvä, kun arki taas alkoi ja palautuu jonkinlainen rytmi tähän elämään. En ole kovin ehtinyt / jaksanut päivittää blogia koko loman aikana, mutta lupaan yrittää parantaa tapani.

Salainen neuleystäväkin on nyt sitten virallisesti alkanut! Jänskättää! Kiitos minun salaiselle neuleystävälleni kommentista, jonka olit blogiini edelliseen postaukseen jättänyt! ;) Paljon on ideoita, miten voisin omaa salaista ystävääni muistaa.

Jotain olen saanut kudottuakin.

138996.jpg

Malli: Ulla 2/06 Lainesukka

Lanka: Opal

Puikot: 2,5mm bambut

Ja mainittakoon vielä, että toinen sukka on vielä kesken ja langatkin päättelemättä.

138997.jpg

Malli: Novita syksy 2006

Lanka: Novitan seitsemän veljestä kaksinkertaisena

puikot: 6mm pyöröt

Tämäkin vielä kesken. Ei puutu kuin tupsut ja vuori. Peetu meinas että pipo kutittaa, kuten epäilemättä tekeekin, niin ajattelin laittaa jostain pehmosesta vuoren. Tuosta tulee muutan lämmin sitten. Tein sen isomman koon mukaan ja tuli just sopiva 3 vuotiaalle.

139003.jpg

Malli: Suuri Käsityö 4/2006

Lanka ja langan kulut: Sirdar Snugly ja menekki oli noin 200g

Puikot: 3mm ja 3,5mm

Ihan hassusti tuli aseteltua tuo takki tuohon. Takin omistaja (Leevi) oli kuvan otto hetkellä nukkumassa, mutta yritän joskus muistaa ottaa kuvan pojan päällä jos sitten sais paremman kuvan. Ihan tyytyväinen en ole hihojen kiinnitykseen, mutta olkoon.

Ja ostoksiakin on tullut tehtyä ja tarjouskoreja kierrettyä.

139000.jpg

Novitan Palmaa ja Butterflyita. Molempia kolme kerää, mutta kolmatta palmaa en löytänyt. Nää oli kaikki euron kappale. Palma on ihan ällön väristä ja tuntuista, tiiä sitten miksi ostin...

139001.jpg

Kerä Funnya, 2 kerää Anchor Magicline (100%puuvilla) ja 4 kerää Californiaa (100%puuvilla). Nämäkin kaikki oli euron kappaleelta.

139002.jpg

Ulla neuleen Viini-Jussiin lankoja.

138999.jpg

Näistä Samoksista ajattelin tehdä Peetulle neuletakin, kunhan löytäisin ihkun ohjeen. Sellainen jossa olis joku juttu. En jaksa kutoa ihan sileää tai sitten joustinta.

139004.jpg

Wooleja luultavasti lapasiin.

Ja viimeisenä vaan ei suinkaan vähäisinpänä:

138995.jpg

Vuorelman Veto lankaa ja Kitten mohairia. Tuosta kittenista suunnittelin veljen tyttöystävälle joululahjaa ja Vetoa harkitsin jos värjäisin, mutta tuskin raaskin. ;)

Ja olenhan sitten ostanut Idenen bambu lankaakin. Sitä vihreää. Mutta unohdin ottaa kuvan. Joskus toiste sitten. ;)