Olen vähän suunnitellut reissua Tapion kauppaan. Ostoslistalla olisi ainakin merinosilkkiä, wanhaa woolia jos on vielä kivoja värejä, jotain ihanaa huivi lankaa, värjäily kokeiluihin jotain suhkot huokeaa lankaa. Ja tietysti dropsin alpacaa. Luin lankavuori blogista, että sinne olis tulossa alpacaa 19 väriä! Huippua!!

Olen myös suunnitellut Amatzonin tilausta. Haluaisin jonkun ihanan huivi kirjan ainaski. Mulla kaks sukka kirjaa on. Socks, socks, socks ja Knitting vintage socks. Nekin aikanaan amatzonilta tilattu. Niissä on aivan ihania sukka ohjeita. Tosin ihan hävettää tunnustaa, mutta vielä en ole niistä yhtäkään mallia tehnyt. Vaikka molemmat kirjat on kyllä ollut jo vissiin vuoden päivät hyllyssä.

Nyt olis hyvät neuvot tarpeen! Puikkojen säilytys, ikuinen ongelma. Puikot on hujan hajan pitkin huushollia. En ole niille vielä mitään hyvää säilytystä keksinyt. Pojat tahtoo aina jostain jonku puikon löytääja sillä sitten leikitään miekkailijaa. Ei hyvä! Täytyy jotain alkaa kehittelemään. ;)