Edit: lisäsin Jannen kaulurin tietoihin silmukkamäärät!

Kävin eilen lasten vaatteita läpi, siis ihan niitä vauva vaatteita. Sieltä löytyi muutamia juttuja jotka olen kutonut silloin, kun oon Peetua odottanut. Peetu on 3,5v elikäs nämä on kudottu varmaan loppuvuodesta 2002 tai alkuvuodesta 2003.

338308.jpg

Tuon lammaspaidan ohje on muistaakaseni ollut Kauneimmat käsityöt lehdessä joskus kauan sitten, muiden ohjeista ei mitään tietoa. Lammaspaidan langat on juuri ne mitkä siinä ohjeessa oli mainittu, muuta en muista. Tossuissa, lapasissa ja raidallisessa paidassa lankoina on mitä luultavimmin Nalle, vihreät tossut saattaa olla Butterflyita. Noh, Novitalaisia kumminkin. Nuo lapaset on vähintäänkin hassut kun tuo peukalo on molemmissa tuola puolessa välissä... ;) * hävettää * Mutta kaikki on rakkaudella tehty ja mikään näistä ei ole Peetun (tai kenenkään muunkaan) päällä ikinä ollut. Älkää kysykö miksi, en tiedä. Jääkööt muistojen arkistoon.

Sattuisko kukaan tietämään, ottaako Vaaka Ry vastaan lasten vaatteita? Entäs lasten kenkiä? Tai kertokaapa mihin voisin noi lasten vaatteet luovuttaa. Johonkin sellaiseen paikkaan, että apu menee Ihan Varmasti niille, jotka sitä varmasti tarvitsevat. Lajittelin vaatteet eilen niihin, jotka haluan ehdottomasti säilyttää ja ne jotka voisin antaa eteenpäin. Rikkinäiset heitin roskiin. Laitoin kyllä jokin aika sitten Vaaka Ry:lle sähköpostiakin asiasta, mutta en ole vielä vastausta saanut.

Se oma suunnittelema huivi on noin puolessa välissä... ei vielä kuvaa siitä. Sitten vasta kun se on valmis. Lanka valinta meni ihan täysin metsään. Tuo pistelee tuo lanka. Ei tuota huivia ainakaan pysty pitämään. Seuraavaan huiviin täytyy valita parempi lanka. Mutta, tuosta huivista sitten myöhemmin lisää. ;)

Palaillaa!