Jotain pientä on täälläkin valmistunut. Ei paljoa, kun tuntuu, ettei mitään ehdi tekemään. Joulupukin apulaisen hommia pitäis kovasti tehdä. Ja ensimmäinen joululahja valmistuukin varmaan tän illan aikana. Mutta niihin valmistuneisiin.

Peetulle pitkävartiset sukat.1072844.jpg

Ohje: Tavis sukka omasta päästä, koko 28-29

Lanka: Novitan 7veljestä jättiraita

Langan menekki: 89g

Puikot:4mm bambut

Varsista tulikin sitten kerralla pitkät, melkein polviin asti. Oli joku jämä kerä tuota lankaa kaapissa ja Peetu siihen ihastui. Tosin lanka loppui kesken (kuinka yllättävää?), mutta onneksi systeriltä löytyi tuota lankaa. Hieman eri erä erottuu tuosta tosesta sukasta. Kärjen sininen ja vihreä raita on eri erää kuin muu sukka ja niissä väreissä onkin värit vähän vaaleammat, mutta tuskinpa tuo menoa haittaa.

Myös pari pipoa on valmistunut.

1072841.jpg

1072842.jpg

Ohje: omasta päästä (eiku omista käsistä lapsen päähän...) ;)

Lanka: Novitan karuselli

Menekki: Leeville 45g ja Peetulle 48g

Puikot: 6,5mm bambut

Hieman tuli justit noista pipoista. Mutta seuraavat on jo suunnitelmissa. Lauantaina käytiin ekan kerran tälle talvea pulkka mäessä ja johan se oli taas hauskaa. Kunhan nyt tuo vähäinenkin lumi pysyisi maassa eikä sulaisi pois.

Kyllä mun oli tarkoitus kirjoittaa pitemmästikin kuulumisia, mutta nyt on liian väsy.

Ainiin, ei oikein ota luonnistuakseen toi -10% projekti. En tiedä enää yhtään mikä siinä on tilanteeni tällä hetkellä. Katsotaan jaksanko jossain vaiheessa selvittää, että missä mennään. Joitakin keriä on tarttunut kauppareissuilta mukaan, mutta mitään isoja satseja en ole ostanut. Mutta voi olla, että seuraavalla Jalasjärven reissulla pitää jo käydä Tapion kaupassa. ;)

Palaillaan!