Monta rautaa tulessa yhtäaikaa, niin tuntuu, ettei mikään oikein valmistu. Joten päätin nyt tapojeni vastaisesti esitellä pari aktiivisesti työn alla olevaa työtäni.

Ensimmäisenä on hahtuvasta laukku. Tästä olisi tarkoitus tulla synttärilahja, mutta en oo kyllä ihan vakuuttunut, että ehtisin saada tämän valmiiksi parissa viikossa. Ekaa kertaa teen hahtuvasta yhtään mitään. Hermot sen kans meinaa mennä kun katkeaa niin helposti. Ja vähän kyllä arveluttaa millaiseksi laukku menee kun se tulee ulos koneesta... Noh, aika näyttää. Ainakin värit on herkut! ;)

1007904.jpg

Toisena työn alla on Peetulla paita Novitan Mambosta. Peetulle kun tuota esittelin, niin muuten kyllä kelpaisi, mutta sen pitäisi olla pelkästään keltainen!! : / Voisin kuulemma laittaa paidan sitten kun se valmistuu pyykkikoneeseen ja sitten se kutistuisi ja sopisi Leeville. Näin Peetu mua opasti. Kyllä mä tämän valmiiksi asti teen joka tapauksessa, jospa Peetukin lämpenisi noille väreille. Tulen sitten huutamaan apua, kunhanhan olen saanut molemmat hihat ja vartalo osan kainaloihin asti. Nimittäin raglan kavennuksissa. eikös?

1007906.jpg

Kyllä mä taidan olla ihan toivoton ja parantumaton lankahamsteri! Käytiin lauantaina Kokkolassa ja sieltä sitten Prismasta löysin alennuksesta nämä seiska veikat. Jep, toivoton tapaus. Tykästyin väreihin!

1007910.jpg

-10% tilanne:

3140 g + 900g = 4040g