Miten tämä aika menee niin kamalan nopeasti, etten ole ehtinyt blogiani päivittää!? Töissä kun on päivät ja töiden jälkeen siihen asti kun lapset menee nukkumaan, niin olen aika tiiviisti lasten kanssa. Lasten nukkumaan menon jälkeen onkin sitten muutama tunti sitä Ihan Omaa Aikaa! Silloin yleensä vain äkkiä käyn vilkaisemassa sähköpostin ja sitten äkkiä jonku käsityön kimppuun. :)

Pakon ristipisto enkeli valmistui, pääsi kehyksiin ja uudelle omistajalleen. Annoin sen äidilleni synttäri lahjaksi. Juuri äsken sain valmiiksi avaimenperän miehelleni. Ja nyt muutamana viime päivänä olen tehnyt joulukalenteria tenaville. Viime vuonna sen jo tilasin Atelje Margarethalta, aloitin silloin jo vähäsen, mutta luultavasti joudun purkamaan silloin tekemäni kohdan kokonaan, koska en siis kuolemaksenikaan löytänyt ohjeesta sitä kohtaa, jonka olin jo pistellyt... :( En vielä sitä purkanut, koska ajattelin, että ehkäpä tapahtuu ihme ja se aikaisemmin pistelty kohta olisi oikein ja oikealla paikalla. Tuota kalenteria vain on ihan kamalan hankala käsitellä, kun se on muistaakseni noin 120 cm korkea. :o Tuskin valmistuu täksi jouluksi, mutta ehkäpä sitten jo seuraavaksi tai sitä seuraavaksi tai sitä....

Kutoa tekisi kovasti mieli, mutta en oikein tiedä mitä kutoisin. Kaulahuivia aloitin kutomaan Jannelle, mutta lanka ei riitä ja lanka oli alekorista ja pahoin pelkään, että en sitä enää mistään saa. Harmi! Mutta toivossa kuitenkin elän, että jostain mahdollisesti kerän tai pari samaa lankaa löytäisin.

Villasukkien kutomisen luovutin ilomielin äidilleni! En oikein tykkää sukkien kutomisesta. Annoin äitille langat ja lupasi kutoa kaikille sukat. Meinas vähän huvittaa, kun äiti kauhisteli mun lanka määriä, vaikka ei niitä nyt Niin paljon ole... Yksi vetolaatikko (ei sellainen norm. lusikka laatikko, vaan sellainen "aika reippaan kokoinen") tungettu niin täyteen kuin vain on mahdollista. ;) Ja silti haaveilen ostavani lisää sellaisia Ihania Lankoja... Kun-Ei-Oo-Kuin-Noita-Tavallisia-Vain! ;)

Sunnuntaina käytiin Kärkkäisillä Ylivieskassa ja sieltä tarttui mukaan, siis ne suorastaan hyppäsi ostoskoriin, Novitan Gold, Silver, Black ja Red langat, Decoupage paperia (ruusuja), Quick & Easy ristipisto lehti (kun siinä oli NIIN ihana pieni Popcorn ilmaiskitti), kaksi Permin avaimenperäkittiä, 3D kortteihin sitä kaksipuolista "tarra"nauhaa. Siinä ne tais ollakin.

Mulla ei ole harmainta aavistustakaan, mitä teen noista Novitan langoista jotka ostin, mutta kun en osannut päättää minkä värisen ottaisin, niin ostin sitte kaikki neljä väriä. Voisin kokeilla muuten virkata niistä vaikka joulukuusen koristeita tai jotain. Mitäköhän tuo lanka tykkää tärkkäämisesta?! Minkähänkokoisella koukulla sitä olis hyvä virkata. Täytyy kokeilla. Puikko suositus näytti olevan 6. Kärkkäisillä aloin miettimään, että mitä tekee bambusta (?) tehdyillä puikoilla? Miksi niitä joku käyttää? Miksi ovat paremmat kuin tavalliset? Vai onko joku tietty lanka parempi/helpompi kutoa bambu puikoilla?! Jos joku tietää, kertokaa ihmeessä. Itse on ole ikinä kuuna päivänä ees kokeillu bambupuikkoja.

Sunnuntaina myös ostettiin puutarhalta pari omppupuuta. Pirja ja joku-vaikeasti-lausuttava-C:llä alkava oli lajikkeet. Toivottavasti elävät talven yli. Puutarhalla myyjä sanoi, että ensi kesänä jo saattaa tulla satoa... Tuskin sentään, mutta ei kyllä yhtään haittaa vaikka tulisikin. :)

Lapsista... Leevillä on nyt kolme hammasta, alaetuhampaat 2 kpl ja ylhäällä yksi hammas. Leevi on allerginen ainakin maidolle, vehnälle, päärynälle ja banaanille. Sopivia on peruna, maissi, porkkana, kesäkurpitsa, parsakaali, kurkku, hirvi, sika, nauta, riisi, tattari, vadelma, mustikka, ruusunmarja, mango, persikka ja puolukka. Kaura pitäisi kokeilla seuraavaksi, mutta Leevillä on nyt ollut vähän nuhaa ja ajattelin, että pitää odottaa, että se parantuu ja kokeilla kaura sitten vasta. Ehtiihän tuota. Onneksi Leevillä on noinkin paljon jo ruokia mitä saa syödä. Mulla vain loppuu mielikuvitus... :/ Olen miettinyt pääni puhki, että mikä olis sellainen hedelmä mitä voisin kokeilla... Sellainen, mitä tuoreena vois antaa?! Omenaa kai vois kokeilla... Mutta kun se on kuitenkin aika allergisoiva... Kaura nyt kuitenkin on seuraavana listalla. Leevi konttaa jo tosi upeasti ja välillä seisoessaan unohtaa pitää kiinnni ja hyvin menee. Ei varmaan mene kamalan kauaa kun lähtee kävelemään.

Peetu on oma iloinen itsensä! Ensi perjantaina lähdetään Jalasjärvelle ja sunnuntaina mennään katsomaan Ti-Ti Nallea. Ti-Ti Nallella on esiintyminen Jalasjärvellä niin pakkohan sinne on mennä :)

Yritän päivittää taas pian blogiani. Ja voisin laittaa vähän kuvia aikaan saannoksistani. Kunhan saisin houkuteltua Jannen kaveriksi. ;) En meinaan ole mikään tekniikan ihmelapsi! :)

Palaillaan!