Ostin lankaa Stikkarilta

846934.jpg

Maijaa 10 kerää ja Naganoa 12 kerää. Janne ne ystävällisesti kävi moottoripyörällä hakemassa kun ei tuonne Leenan luo Ruotsaloon ole kuin vissiin jotain 30 kilsaa. Muuten olisin kyllä hakenut itsekin, mutta täälä mahataudissa kärvistelen, joten en siksi itse lähtenyt hakemaan.

Pitäisköhän mun jo ruveta hillitsemään itseäni näitten lankojen kanssa?! Janne ottaa ihmeen hyvin tämän mun "pienen" addiktioni ja hamstraus vimman. Kertaakaan en ole yhdessäolomme aikana kuullut hänen valittavan yhdestäkään lankakerästä lojumassa tai keskeneräisten käsitöiden määrää. Hän on jopa ehdottanut, että hommaisimme tuonne takkahuoneeseen mun langoille sellaisen avohyllykön, sellaisen kuin on lankakaupoissakin. Mietin vain, että kuinka kovasti langat pölyttyy sellaisessa hyllykössä? Toisaalta, onhan langat kaupoissakin sellaisessa hyllyssä...Mutta mielelläni kuulisin kokemuksia!

Kiitos kaikille vinkeistä, mistä lähden suunnittelemaan Leevin paitaa! Kunhan saan tuon Peetun paidan valmiiksi, niin alan sitten toden teolla suunnittelemaan Leevin palmikko paitaa.

Itselle jälleen muistiin: lankaa on tällä hetkellä 31,959kg