770796.jpg

Luonnonvalkoinen 7veikka 150g, kävyt, aluna 30g. Aika hailakka ruskea/beige. En tiennyt, että käpyjä pitää liottaa yön yli ennen keittämistä, joten parin tunnin keittämin irrotti kävyistä aika hintsusti väriä. Tämä pääsee myöhemmin uudestaan värjäys kattilaan.

770802.jpg

Retu sukkalanka 100g, kanervaa ja alunaa 20g. Kanervan liemi aika voimakkaan keltainen, langasta tuli kauniin keltainen ja langan koostumuksesta johtuen maleerattu keltainen.

770803.jpg

Silkkivilla lanka 34g, keltakukka (se voikukan näköinen) ja aluna. Jonka jälkeen pääsi kanervien jälkiliemeen. Tämän värjäsin ensin tuolla keltakukalla, josta lähti tosi tosi hailakka keltainen ja sen jälkeen sitten kanervan jälkiliemellä. Lopputulos aika kaunis keltainen. Todellisuudessa tummempi kuin kuvassa.

770805.jpg

Kirkkaan valkoinen wool 50g, keltakukka ja aluna 15g. jonka jälkeen kanervan jälkiliemi. Samat selitykset kuin edellisessä.

770810.jpg

Luonnonvalkoinen wool 50g, maitohorsma ja aluna 15g. Maitohorsma oli varsinmielenkiintoinen. Maitohorsman keitinliemi oli tosi kaunis tumma punainen, mutta langasta tuli ruskean vihreä. Todellisuudessa siis enemmän vihreä kuin kuvassa. En millään saanut langan väriä oikeaksi vaikka millä asetuksilla yritin kuvata. Mistä johtuu, että vaikka liemi oli punainen, niin langasta tuli kuitenkin vihertävä.

770797.jpg

Jämäkerä 7veikkaa ja Pink Lemonadea 2 pussia. Mikrossa 2 * 3min.

770806.jpg

Jämä kerä luonnonvalkoista woolia 36g. Tein aika pitkän vyyhdin. Vyyhdin toiseen päähän laitoin kool aid Cherryä, keskelle Orangea ja toiseen päähän Strawberryä. 2*3min mikrossa.

770799.jpg

53g lehmuksenvihreää Nallea. Edellisen Woolin loput värit tartutin samalla periaatteella tähän.

Tänään olen keittänyt luupinia ja sekalaisen läjän sieniä. Sienet laitoin sekaisin, kun en läytänyt mitään sientä vielä tarpeeksi yksikseen. Nyt on parasta aikaa kiehumassa ulkona nokkoset ja pietaryrtti. Sain anopilta muutaman käävän ja ne on nyt likoamassa. Nuo luupiinien ja sienien liemet jo siivilöihtin pulloihin. Tietääkö kukaan kuinka kauan tuo keitos säilyy? Tästä talosta loppuu kohta valkoinen lanka, täytyy vissiin käydä ostamassa lisää. Aika harmillista! ;)